Sluta röka nu och leva ett lyckligare liv


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga ner något på skrivbordet kan förändra hela ditt perspektiv.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött.

Nikotinutbyte

TIPS! När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Tänk på nikotinbyte av terapi. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, deprimerad, irriterad eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta just nu. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Försök bara sluta röka och hämta aldrig en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåbara – en dag i taget.

Sätt listan någonstans där du kan se det tydligt varje dag. Det här gör det möjligt att motivera när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många platser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela med sig av att sluta frustrationer och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

Håll dig borta från platser eller symptom som du normalt röker.

TIPS! Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv.

De första dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de första två dagarna är de längtan du känner mestadels psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå trängseln att hämta en cigarett.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta röka av många skäl. För att ha munnen och händerna att ständigt göra någonting kan ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner under uttag.

Om din viljestyrka försvagas och du kommer att nå din favorit tobaksprodukt, hämta telefonen. Inte bara kommer detta att distrahera dig, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver för att recommit att sluta.

Tips! Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röra. Det kan finnas känslomässiga skäl som bidrar till en persons rökvanor. Om det hanteras kan du förlora uppmaningen att lysa upp eller bättre kunna styra den.

Om du befinner dig kämpar för att hålla dig på rätt spår kan du få ut din lista och använda den för att motivera dig själv.

Många som försöker sluta röka bär hårt godis eller tuggummi med dem. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

TIPS! Klipp ner på rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Sluta röka

Använd mening när det gäller att äta. Det är inte kost medan du försöker sluta röka samtidigt. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. På nolltid kan du gärna meddela dig själv som en icke-rökare.

Tips! Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du hade morgonkaffe och en cigarett eller gick till happy hour och rökt, ändra din rutin.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link