Sluta röka nu och leva ett lyckligare liv


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och tricks som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Om du använder dessa tips kommer du snart att lyckas sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscentra eller samhällskollegier.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Du kan inte oroa sig för framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Se till att du har stöd från nära vänner och nära och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta.

Nikotiners ersättningsterapi

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta kan vara en lång process.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

Många vill sluta röka, men många kan inte göra det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. Läs vidare för att lära dig några tips som kan hjälpa dig att utforma din egen plan för attack mot rökning.Source link