Sluta röka nu och leva ett lyckligare liv


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Denna artikel har många tips som hjälper dig att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Supportgrupper

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet, och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på en viss dag.

Tips! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Älskade

TIPS! Komma upp med din egen personlig plan för att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link