Sluta röka nu och leva ett lyckligare liv


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är fruktansvärt för hälsan, är det ofta svårt för rökare att sluta. Om du är ett av dessa personer kan följande tips hjälpa dig. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande väljer att röka, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre dag.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning som du kan uppleva.

Be dina familjemedlemmar ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer att vara mer än troligt moody när du slutar, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, och du kommer behöva stöd för att lyckas.

Om du inte kan sluta kall kalkon, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar.

Tips! ] Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också vilja överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand Smoking

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos alla som står i kontakt med den. När du slutar röka, sänker du exponeringen för andrahandsrök. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar hälsosammare.

Tips! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Om du rökning hemma, städa din plats noga, ge den en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner också. På det här sättet och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta ge dig till en eventuellt dödlig sjukdom. Att röka kommer också att skydda din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Tips! Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Många som slutar röka vill bära runt hårt godis eller tandkött med dem av den anledningen. Elektroniska cigaretter kan också vara ett bra ersättare för den verkliga affären.

Gör en lista över tiderna och platser som du vanligtvis röker. När är det troligt att du vill röka mest?

Ta de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner de främsta få orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När du känner trängsel att röka, kolla din lista med skäl och läs igenom den för förnyad motivation.

TIPS! Medan du slutar röka, låt dig själv belöna när du når vissa milstolpar. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

Skapa belöningssystem för dig själv medan du slutar. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna konkreta fördel av att undvika att röka kan vara ett rökfritt liv.

Det kan vara väldigt emotionellt beskattande att sluta röka. Kraven är verkliga och de är inte alltid lätta att ge dem.

Sluta röka

TIPS! För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen . Adoptera friskare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.

Berätta för alla du vet att du kommer sluta röka. Ju fler människor som är medvetna om dina ansträngningar att sluta röka, desto fler människor kommer att hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika dina nära och kära eller bli generad att du fortsätter att röka och bli kort när det gäller deras förväntningar. Detta kan hjälpa dig att övervinna de starkaste begären.

Att hålla en tandpetare och regelbundet placera den i munnen är en hjälp. Du kan också prova Tic-Tacs eller Tic-Tacs. Undvik att använda mat, eftersom det kan orsaka oönskad viktökning.

Förstå att det finns vissa risker med att använda skopolamin och atropin för att hjälpa dig sluta röka. Dessa läkemedel kan hjälpa till att lindra dina nikotinavtagningssymtom, förutom att minimera symtomen på uttag. Några av de potentiella biverkningarna är yrsel, suddig syn, förstoppning och svårighet att urinera. Du behöver inte ta itu med en mängd andra.

Tips! När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa, utan också dina älskade. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsokomplikationer.

Skapa en speciell plats och använd den för att spara pengar du sparar genom att inte köpa cigaretter. När du slår ditt första tobaksfria årsdag kommer du kunna använda den för att köpa dig en behandling.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du förtjänar ett liv utan kemiskt beroende. Du är skyldig i din fysiska och mentala hälsa för att sluta. Du kommer också att bli förvånad över skillnaden i din fysiska uthållighet och ditt psykologiska välbefinnande.

Du måste investera tid att lära dig allt du kan om Array för att uppnå framgång. Börja med att lära dig så mycket du kan. De solida förslagen i den här artikeln kan göra dig framgångsrik på alla sätt.Source link