Sluta röka nu och leva ett lyckligare liv


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Att komma ihåg dessa positiva bieffekter av att sluta hjälper dig att hålla dig motiverad, så använd det i kombination med de tekniker som listas här för optimal effektivitet. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process.

Sluta röka

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är knuten till rökning cigaretter. Vill du verkligen vara en annan statistik?

När du är frestad att röka, berätta för dig själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte en enda puff. "Även om det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Berätta för dig själva de faror som tar den ena puffen kan göra. Detta kan stoppa dig i dina spår och göra det möjligt att bekämpa begäret.

Att ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Rensa ditt ashtrays hus och ta det lättare ur din väska eller portfölj. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov.

Du kanske har använt rökning när du känner dig stressad. Om så är dags är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna! Försök med yoga eller meditation för att underlätta din stress på ett hälsosamt sätt.

Ta tid och pengar du sparar genom att sluta röka och tillämpa den för att träna. Övning orsakar endorfiner att släppas som gör att du mår bra, och att få lite motion hjälper till att läka dina rökningrelaterade hälsoproblem. Distraktionen skadar inte heller! Att arbeta under ditt stopprökningsprogram kan också hjälpa dig att undvika att lägga på extra vikt, ett fenomen som ibland kan bero på de fysiologiska förändringar som är kopplade till att sluta.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Även om vi vet att fördelarna inte är tillräckliga för att hjälpa dig sluta röka – det är där alla tips som du har läst hjälper dig. Använd de tips som fungerar, och läs dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Du kommer att kunna springa fortare och andas lättare innan du inser det.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv.Source link