Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Din familj vill inte att du försöker sluta röka. Din läkare rekommenderar att du slutar röka. Ditt försäkringsbolag darlar en rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden är här, så fortsätt läsa för att hitta strategier om hur du slutar röka och aldrig se tillbaka.

Gör en lista och specificera alla metoder du slutade. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista kommer att göra detta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret finns kvar , upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att göra sluta, bland annat, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta börja med.

Du borde inte försöka axla hela bördan av rökuppehåll. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Tips! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har stillestånd, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas det första försöket att sluta. När du slutar, ta det dag för dag. Om du glider upp måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång, som du lär dig längs vägen.

Om du rökning hemma, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme när du slutar röka. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går igenom din dörr.

Tips! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

För att hjälpa dig att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

De första sju dagarna är det svåraste när du slutar röka. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har höll på. När nikotin är ur ditt system kommer den hårda delen att vara psykisk beroende. Dessa är lättare att motstå än fysiska begär, men är inte så nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Att hålla aktiva hjälper dig att undvika att gå ner i vikt. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning sannolikt att gått.

Ät mycket frukt, frön, nötter och frukt medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta av många skäl. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta denna typ av diet kan också minimera viktökning efter att du kan vinna. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Djup andning

Djupandning kan hjälpa dig att komma förbi ett cigarettbehov. Det ger dig lite tid att tänka på orsaken till att du slutade. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, vilket kan hjälpa dig att känna dig mer uppdaterad. Djupa andningstekniker kan utföras var som helst och enkelt läras.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Använd sunt förnuft när du äter. Försök inte att dieten medan du försöker sluta röka samtidigt. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Studier visar att tobaksmedel i munnen gör att grönsaker, grönsaker och magera mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka, är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. De flesta som slutade med framgång har försökt sluta röka flera gånger utan framgång innan de faktiskt slutar. Om du upplever ett återfall, ta reda på vad som utlöstes, men gå upp och gå vidare.

Nu när du har den information du behöver, kan du sluta röka för gott. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.

Tips! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Massor av människor är nyfiken på Array. Börja med att använda tipsen från den här artikeln. Lita inte på om det känns lite överväldigande. Det är normalt. Vet det snart, men du skiner igenom som proffs du har blivit.Source link