Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Många vetenskapliga studier har visat sig beroende av cigaretter. Det här är den viktigaste anledningen till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Så gör din forskning och få den information du behöver och du får bättre chans att lyckas. Här är några tips för att komma igång.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Efter detta ökar långsamt din belöning tills det har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket hälsosamare person, men det kommer också att förbättra hälsan hos dina nära och kära.

Börja med att minska på din rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Prova att röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en längre tid.

Sluta kallt kalkon – det kommer vara svårt, men värt det. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna strategi kan verka hård. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva i det långa loppet.

Många människor tycker om stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de emotionella utmaningar som följer med att röken upphör.

Gör inga undantag för din nya, rökfria regel. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Tänk på vad en enda puff kan göra.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en personlig, slutgiltig rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta.

När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer att vara det svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När din kropp skyller nikotin kommer den svåra delen att vara psykisk missbruk. Medan det fortfarande är svårt, kommer detta att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Att säga nej till cigaretter är ofta en riktig utmaning, i fysisk och känslomässig bemärkelse. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Med de insikter som ges här och tillämpar dem på ett konsekvent sätt kan du belöna dig med ett rökfritt liv.Source link