Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Behovet av en cigarett kan leda till obekväma tider. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och det känns inte detsamma om du måste göra med något annat än att röka. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Den här artikeln har många tekniker som hjälper dig att sluta.

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Dessa personer kan bli dina vänner och komma igenom detta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, även på Internet eller på gemenskapskollegiet.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Låt din familj och vänner vara hemma att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan vara vad du behöver förblir motiverad och faktiskt sluta.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på de många anledningarna som gör det viktigt att du vill sluta.

Prata med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du kanske inte har.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. När ett lust slår till, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

En strategi för att hjälpa dig sluta röka är att göra ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

TIPS! Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film.

Planera hur du hanterar stressiga tider. Många rökare brukar röka när de är stressade. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en present till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta håller dig motiverad och hjälper till med motivation.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De tips du läser här bör hjälpa dig på din resa till ett rökfritt liv. Börja använda dessa tips och du kan äntligen vara fri från behovet av cigaretter.

Tips! Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsokomplikationer.Source link