Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Bara bra saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. Använd dessa tips för att bli en framgångsrik icke-rökare.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.Source link