Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Nikotin och andra kemikalier som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Som ett resultat kan ge upp nikotinrika cigaretter extremt svårt. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att prata med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag vid en tid. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer att följa dig in i framtiden.

Termmål

Rökning är en stegvis process som borde görs dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälpa till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Om du får en hel natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Försök inte sluta ensam. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Sluta röka

Klipp ner på rökning. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Försök röka bara en halv cigarett för att minska din rökning.

Rökningstopp är en av de få gånger i ditt liv som det är bäst att vara quitter! Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång. I slutändan kommer du att få bra på att göra det här, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Tips! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladdad livsmedel. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Många tycker om stöd från onlinebemöten och diskussionsforum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. De som redan har slutat kan bäst förstå och stödja den resa du har gjort.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Om du alltid har en drink i en hand och en cigarett i den andra, är det dags att skaka upp din rutin lite. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker att rökarna triggar du är van vid.

Sluta röka

Tips! Få dina nära och kära att stödja dig i din beslut om att sparka din dåliga rökning vana. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Försök att komma ihåg de många fördelarna du kommer att uppleva om du slutar, och hur mycket värde det skulle lägga till i ditt liv. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Genom att kombinera din viljestyrka och denna information kommer du med säkerhet att säga "Jag är en ex-rökare" i den inte så avlägsna framtiden.Source link