Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Som vetenskapen har visat är nikotin i cigaretter mycket beroendeframkallande. Dessa beroendeframkallande egenskaper hos cigaretter, tillsammans med en kombination av andra faktorer, kan göra slut på en extremt svår sak för dig att uppnå. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, plåstret eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Cigarettkrav

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få en full åtta timmars sömn varje natt gör att du kan behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt bara fortsätt denna process om och om så ofta som du behöver.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att behålla ditt sinne av cigaretterna. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Att sluta röka är en av de svårare vanorna att bryta på grund av den mycket beroendeframkallande kvaliteten på nikotin i cigaretter. Det är beroendeframkallande på en fysisk och känslomässig nivå. Ge dig själv en stridschans genom att följa råd från denna artikel. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link