Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Nästan alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från den här transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, åtminstone försök att sätta av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan underlätta det för att undvika att röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Innan du börjar en träningsplan, diskutera det här med din läkare.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försöka med den här metoden.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta . De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så snart du slutar röka. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Se till att du också har en reservplan, om chansen att den första inte hjälper.

Efter att ha läst den här artikeln vet du i ditt hjärta att det är möjligt att sluta. Hitta din motivation och hålla dina mål i åtanke hela tiden. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link