Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Du kommer också behöva lite råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Gör en lista för dig själv.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Medan de flesta rökare vad att sluta röka, klarar de flesta av dem inte. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Genomför tipsen i den här artikeln för att skapa en egen strategi för att sluta röka.Source link