Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Rökning kan verkligen störa ditt vardag. Du måste sluta allt du gör för att gå utomhus för att få en rök, och om du någonsin är utan dina cigaretter känner du dig förlorad. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Nedanstående artikel ger massor av metoder för att hjälpa dig att sluta röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Fördröjningstaktik

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktik. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla reda på din önskan att röka.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Tips! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det till hjälp att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du röker för dig. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Dricka ditt kaffe när du pendlar eller i en kafé och håller dig borta från barer för ett tag kan hålla dina begär längst iväg.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När du har tagit bort nikotin från din kropp måste du bara hantera psykologiska skäl för att du vill röka. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

TIPS! Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Prova några av de olika strategierna du just har läst för att hjälpa dig att lämna din önskan att röka bakom.Source link