Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Följ detta råd, så ser du att sluta röka är enkelt.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Avsluta kan vara en lång process.

Gå in i en träningsrutin genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Träna inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Resta så ofta som möjligt medan du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Åtta timmars sömn varje natt låter dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över obehagliga begär.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du går att gå om att göra det. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Kom ihåg orsakerna till att du stannade för att vara motiverad.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dina kamrater vet precis vad du går igenom och kan erbjuda hjälp och råd.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Denna teknik kommer att få dig till en inställning att sluta röka.

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på ett fräschare andetag, bättre tänder och en renare hem, till exempel. Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

TIPS! Belöna dig själv när du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

Bara för att du kanske inte har slutat förut, finns det ingen anledning att bli avskräckt. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Var ärlig mot dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kanske finner att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men majoriteten av dem kan bara inte tyckas göra det. Människor som kan sluta brukar ha en stridsplan och motivation för att hålla dem på rätt spår. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link