Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Nästan alla som röker vet att det dödar, men misslyckas med att sluta om och om igen. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du känner att du är redo att ta det språket och bli en icke-rökare, läs sedan vidare för några tidiga råd som hjälper dig att övervinna din missbruk.

Ta varje dag en i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk inte ens på framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först rådgöra med din läkare.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du kommer att ha mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Om du plötsligt kommer att vilja röka, försök att fördröja din rökning. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sen.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Kom ihåg orsakerna till att du ska stanna för att vara motiverad.

Tips! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Vissa tycker att detta är till hjälp. Detta är en metod som underlättar dig att sluta röka.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

TIPS! Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar ditt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar som du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du ansöker dig själv. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Genom att implementera tipsen i den här artikeln är du säker på att sluta röka och aldrig se tillbaka.Source link