Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Alla, även försäkringsbolag, vill hjälpa människor att sparka den dödliga vanan eftersom inget gott kan komma ifrån det. Vad hindrar dig? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare att sluta.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att sluta röka vana. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Nikotiners ersättningsterapi

Överväga nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett medel för att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Se till att du är helt engagerad innan du ens börjar sluta röka. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Nu när du har denna information kan du sluta röka för gott. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link