Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


För de flesta rökare är sluta det svårasta de någonsin kommer att göra i sina liv. Det finns ingen silverkula som gäller för varje rökare. Det skulle vara klokt att göra din forskning för att söka efter den bästa metoden för dig. Ge tipsen nedan ett försök, du kanske bara finner att det är lättare att ge upp att röka är lättare än du någonsin trodde möjligt.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga saker på papper kan få en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

10 minuterSource link