Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Alla som försöker sluta röka har goda intentioner men följer aldrig igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka snabbt. Ta den här informationen och använd för att äntligen släppa vanan för bra.

Ta varje dag en i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Du måste göra din rökningstopp så mycket som möjligt. Försök inte sluta med den kalla kalkonen. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Deep Trance

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit framgångshastighet med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och sedan ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klipper ur den djupa transen kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att de blir enklare.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

TIPS! Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har.

Övning kan göra en mycket effektiv stressavlastare. Om du inte övar, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, fortsätt sedan fördröja dig tills den uppmaning har gått.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna sig deprimerad, irriterad, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Kom i form. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Att upprätthålla ett regelbundet schema med aktiviteter hjälper till att skydda mot besvärlig viktökning. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

TIPS! Om du känner dig som en cigarett, träna istället. Övning genererar en hälsosam, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du än håller ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att hjälpa dig att öka din chans att slutligen vara rökfri för livet.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Personen kan vara en vän, familjemedlem eller ens medarbetare. Se bara till att det är någon som lyssnar på dina känslor och svarar ärligt. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, du kommer också sannolikt att få den uppmuntran du behöver att recommit att sluta.

Utarbeta en lista över dina motiv för att sluta röka och skicka det runt ditt hem, sätt in en kopia i din plånbok en på jobbet. När du vill röka träffar, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår.

Om du röker hemma, se till att du rengör huset noggrant, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Lägg in listan där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan bara hjälpa dig att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Använd sunt förnuft när det gäller att äta. Att sluta cigaretter och skräpmat i samband är ett recept på misslyckande. I stället bör du följa en välbalanserad diet. Om du röker kan grönsaker och frukt ge en dålig munsmak om du röker. Att äta dessa livsmedel kan hjälpa dig att sluta röka.

Planera hur du hanterar stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Släppa dig slutligen av grepp om din rökberoende kommer att öppna ditt liv för en lycklig och hälsosam framtid. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.

Många som slutar röka utan användning av stoppmetoder gör det genom att ha en annan synvinkel. Om du tittar på att röka som något du tar dag för dag, kommer du att få en lättare tid att lyckas. Kognitiv beteendeterapi är ett effektivt sätt att genomföra stora förändringar i din livsstil, liksom för att ta bort dina känslomässiga band med tobaksprodukter.