Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Det finns otaliga människor som skulle älska att sluta röka. Rökning är inte hälsosam för någon, eller de som är omkring dem. Så läs igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Denna metod att sluta har en 95 procent framgångsrate. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att sluta röka är en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Sluta röka

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Om du rökning hemma, städa din plats noga, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan triumfas nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det har skett många framsteg på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Fråga din läkare till en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutar röka en gång för alla.

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Genom att ställa in ditt supportsystem kan du vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. När den här frågan behandlas, rökning tenderar att gå bort.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste anledningar till varför du måste sluta. Varje gång du löser wavers, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta är ett kraftfullt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare för dig.

Förhoppningsvis har du hittat en viss insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver för att sluta röka en gång för alla. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig, och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning medför.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noggrant. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link