Sluta röka råd du behöver läsa


Även de med starka testamenten kan ha svårt att sluta röka. Faktum är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något ur rökning. Om ditt mål är att avsluta, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar denna information med dem som är närmast dig kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver hålla dig på rak och smal.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid . Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Övning kan ge en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja med korta promenader ute varje dag. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slut på en måltid eller kör, eller gå till ett annat rum för att prata så du tänker inte på att tända en cigarett. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjlig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta din framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Om du rökning hemma, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Hitta support via onlinebaserade forum och meddelandekort. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina strategier med andra.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med att röka.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden. , sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

TIPS! Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör detta kan du se till att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Utöva frisläppande endorfiner, naturligt högt som är mycket effektivt för att bekämpa nikotinbehov. Övningen är också fördelaktig på ett annat sätt. det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Gör en lista över tider och platser du vanligtvis röker. När är det troligt att du vill röka?

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Sluta röka

Använd mening när det gäller att äta. Börja inte en ny diet medan du är på samma gång du försöker sluta rökning. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Rökningseffekter Smaken av färsk frukt, grönsaker och mjölk smakade åt dig. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

Det kraftfulla rådet ovan visar att du kan möta sluta utan rädsla och öka din chans att lyckas. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullgjort sitt beslut att sluta röka.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.Source link