Sluta röka råd du behöver läsa


Människor har ofta ädla skäl att sparka cigarettvanan, men får inte följa med sina ansträngningar. Så fortsätt läsa igenom följande stycken för idéer du kan använda för att slutligen sluta för gott, nu snarare än i den avlägsna framtiden. Applicera sedan allt som du vet i ditt vardag, så att du kan sluta för resten av ditt liv.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta bra.

Se till att du tar processen en dag då. Vägen till stopp är bara en process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag kommer börja börja lägga till för alltid.

Träningsrutin

Du kan gå med i ett gym eller starta en vanlig träningsrutin, till håll dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Tips! Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka , och att tänka på cigaretterna. Dessutom ökar träningen stress och ångest.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta är det första steget att sluta.

Det är viktigt att vara optimistisk om processen att sluta röka. inse att du inte behöver röka och att du blir friskare som ett resultat. Applicera den kunskap du har lärt dig från ovanstående artikel idag.Source link