Sluta röka råd du behöver läsa


Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, så försök använda tipsen nedan för att komma igång. Följ de råd som ges och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Personer med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla din lokala recenter eller i din kyrka.

För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Din insats kommer att bli lättare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka med hjälp av en hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte tränar regelbundet, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla gör saker på egen väg. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Om du inte tror att du kan sluta allt på en gång, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut som nikotinplåster eller tuggummi.

Till exempel, om dina utlösare inkluderar rökning medan körning, det är viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Älskade Ones

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. En läkare kan också välja att ordinera medicinering, om de anser att det är nödvändigt.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i ständig kontakt med den. När du slutar reducerar du dina nära och kära " exponering för detta farliga ämne och förbättra kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Nu är det lika bra att sluta röka. Sätt inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Avsluta också hindra dem runt dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Be din läkare om råd om några recept som kan hjälpa dig att använda. Det finns många produkter på marknaden nu tillgängliga för gott. Fråga din läkare till en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Det innebär att du inte bara kommer att sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Sluta röka

När du håller på med att sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel på en diet kan också minimera den vikt du kan få. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa dig att känna dig bra under abstinenssymptomerna.

Om du slutar kämpa, ta listan och läs den för att motivera dig att vara stark.

Hitta en väg att hålla dig motiverad alltid. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Många människor föreslår tuggummi eller hård godis när ett begär begär. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om du befinner dig i toxinerna börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När du stärker din kropp genom träning, kommer du att tveka att ångra allt det hårda arbetet genom att röka en cigarett.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. kommer inte alltid vara den bästa vägen.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till rökning cigaretter. Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Sluta röka

Medan de flesta rökare vad som ska sluta röka, klarar de flesta av dem inte. För att lyckas i dina försök att sluta måste du ha en solid plan och mycket motivation. Genomför tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.

För att få veta mer om Array, måste du ta dig tid att studera ämnet. Det första du behöver göra för att vinna är att lära dig om ämnet. Använd den här användbar informationen och du kan hitta framgång med.Source link