Sluta röka råd du behöver läsa


Behovet av att ge en nikotinberoende kan verkligen vara obekväma och besvärliga ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta med den här mycket pinsamma vanan. Följande artikel kommer att göra det lättare att ge upp vanan.

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem makt för att hjälpa dig att lyckas. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver fortsätta.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många rökare ökar cigarettbehovet under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Försök ändra din vana med att äta hälsosamt för att bekämpa eventuell viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig vikt vid denna viktiga tid.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Till exempel, om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, slutet på en måltid eller körning, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din doktor kan kanske föreslå att du slutar resurser som du med hjälp av tips och råd till göra sluta lättare.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på vägen för att sluta röka.

Tips! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett helt och hållet för att minska din rökning.

Det absolut bästa råd du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

TIPS! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar.

Hitta support via onlineforum och samhällen. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan hjälpa dig att jämföra dina tekniker för att sluta strategier och hantera mekanismer med andra.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan uppleva en större triumf ner nästa gång.

Tänk på att du vill sluta, istället för att tänka på att sluta röka som tortyr. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Du kan förbli motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Tips! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning.

Om du försöker sluta röka är du halvvägs där. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana i ditt förflutna.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det själv. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link