Sluta röka råd du behöver läsa


Även människor med stark vilja har generellt problem med att sluta röka. Problemet är att även personer som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Använd de tips du håller på att läsa för att koppla bort dina känslor från din nikotinberoende och bli av med det för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavhengighetshuvud.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjningstaktiken . Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, online-resurser eller sjukvårdspersonal som kan hjälpa dig genom det.

Tips! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första som så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att ha druckit ett stort glas vatten.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

Låt inte svårigheterna att sluta avskräcka dig från att ens försöka. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kommer att bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.Source link