Sluta röka råd du behöver läsa


Du har nog hört att att sluta röka är mycket svårt. Det är bara svårt om du inte vet hur man ska närma sig den. Liksom med allt, ju mer kunskap du har på att sluta, desto enklare är det. De råd som ingår i denna artikel kommer att komma igång på vägen för att sluta.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Cigaretter är mindre tilltalande för dig när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

10 minuter

Om du plötsligt vill få rök, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om craving inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Att ha flera idéer att falla tillbaka om den första inte hjälper tillräckligt är en ännu bättre plan.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

NEJ behöver vara en del av din mantra. Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Kom ihåg att när du vill sluta röka är den första veckan sannolikt det svåraste. Faktum är att de första två dagarna, ungefär 48 timmar, är den värsta delen av att sluta, för att du avgiftar från nikotin. Efter det kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha den här kunskapen bakom dig kan det bli lättare att klara.

Du borde veta vet hur viktigt det är att lära dig mer om rätt teknik att använda för att sluta rökning. När du vet vad som fungerar och vad som inte slutar blir det enklare. Använd det du har läst här för att du ska kunna sluta för gott.Source link