Sluta röka råd du behöver läsa


Det är vetenskapligt bevisat att cigaretter innehåller nikotin och att nikotin är beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

När du har bestämt dig för att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Delay Tactic

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Nikotin är beroendeframkallande; det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Att sluta kan vara en utmaning för människor, i deras kropp och i deras sinne. Det blir lättare för dig att sluta om du följer de tips du just läste. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link