Sluta röka råd du behöver läsa


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Du kommer också behöva lite råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Kallt Turkiet

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och kommer att göra det lättare att sluta röka.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Detta uppnås när du skapar en egen lista.Source link