Sluta röka råd du behöver läsa


Det är ingen hemlighet att rökning tobak har många negativa effekter på din allmänna hälsa, rökning är en svår vana att ge upp för gott. Om du är en av dem, har den här artikeln några tips som hjälper dig att hitta frihet. Applicera de råd du anser är relevant för att hjälpa dig att sluta röka.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av ditt liv. Ditt liv är värt att bo på en tobaksfri väg. Ge dig själv tillåtelse att sluta. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.Source link