Sluta röka råd du behöver läsa


Det finns så många människor som vill bli av med sina hemska rökvanor. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Fortsätt läsa för några väldigt användbara tips och knep om hur du kan sätta stopp för din rökning, en gång för alla.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka hos dig.

Sluta röka

Sluta röka ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Nikotinutbyte

Testa nikotinbytesprodukter som erbjuds. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Att acceptera att cigarettrökning har negativa hälsoeffekter kan vara skrämmande för vissa, men att fokusera på positiven kan också vara mycket motiverande.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

TIPS! När du slutar röka, undvik några triggare som är kopplade till din vana. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana.

Denna artikel ska ge dig en bättre perspektiv på hur man slutar röka. Tänk på att det finns människor som älskar och bryr sig om dig, och de vill att du ska vara med dem så länge som möjligt, så använd det du har lärt dig idag för att sparka den cigarettvanen för gott.Source link