Sluta röka råd du behöver läsa


Motivation är nyckeln till att slutligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Det finns många anmärkningsvärda fördelar med rökstopp. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

övningsrutin

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra starkt eftersom du skapar en källa till riktning.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Det kan också vara en bra stressavlastare. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte automatiskt börjar röka. Försök hitta någonting för att tänka på ämnet.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Hellre än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare är också den enda som kan skriva dig en recept för en nikotinbyte läkemedel.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Om du vill undvika starka begär och känslor av tillbakadragande, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja delta i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.Source link