Sluta röka snabbt genom att använda detta råd


Massor av människor vill sluta röka men är redan avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips för att underlätta ditt slut.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Sluta röka gradvis. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först fördröja den här åtgärden. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

10 minuter

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till med dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok ned tills du har brutit din rökvanor. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Älskade Ones

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelse.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Om du ska sluta röka, kom ihåg att veckan man oundvikligen kommer vara den tuffaste. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut toxiner, särskilt nikotin, vilket kan ge dig några obehagliga känslor. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Ät massor av nötter, frukter och grönsaker när du slutar röka. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. Till exempel kan du äta frukt och grönsaker med att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att fokusera på hälsosamma mellanmål kan också hjälpa dig att undvika den viktökning som ofta kommer med att sluta. Att få rätt vitaminer och näringsämnen hjälper dig att känna dig mycket bättre medan du går igenom uttag.

Sluta röka

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. Personer som har framgång att sluta har vanligtvis motivation och en kampplan för att hålla dem på rätt spår. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link