Sluta till din rökning – För gott!


Även om de negativa hälsoeffekterna av nikotinberoende har tydligt framlagts, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du själv har kämpat för att sluta röka, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Övning kan gå en stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, du kan hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har det, fortsätt försök med den här metoden.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning att sluta röka för gott.

Om du inte kan sluta kall kalkon, lägg till några nikotinbyte och se om det fungerar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som gör det viktigt att du vill sluta.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem på plats. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

TIPS! När du känner att du behöver röka, försök fördröjning taktiken. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på rökning.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet. Stanna bara och aldrig hämta en annan cigarett. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att göra ont, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Secondhand Smoke

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

TIPS! Under de första veckorna av ditt avslutningsförsök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Du måste ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från inandning av begagnad rök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Låt dig möjlighet att eliminera denna svåra missbruk. Du kommer att belönas dagligen i ökad hälsa och välbefinnande när du slutar röka cigaretter.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Använd data som du tar från denna artikel till verkliga livet.Source link