Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för den svåra uppgiften. Dina första steg till framgång kan göras lite lättare genom att läsa och använda de råd och tips du hittar i den här artikeln.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att leda dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Sluta röka gradvis. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsa hos alla runt omkring dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Se till att du berätta för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Det här kan hjälpa dig att uppnå din gaol.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt förknippar med att röka. Om du drack ditt morgonkaffe och hade en cigarett, byt din rutin. Du kan ta med kaffet längs vägen till jobbet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får trängseln under kontroll.

Att fatta beslut att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Men hitta uppmuntran i det faktum att många har lyckats göra denna väldigt viktiga förändring. Det tar tid, tålamod och viljestyrka. Att ha rätt verktyg och information till hands kommer också att hjälpa dig på din resa. Med hjälp av tipsen från den här artikeln kan du vara rökfri på nolltid.Source link