Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Även om riskerna med rökning är välkända, kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om du kämpar med tobaksberoende kan den här artikeln bara vara värt att läsa eftersom den är full av värdefulla tips som har hjälpt andra att bryta sin rökning vana. Applicera alla de som du tycker är mest användbara när du försöker sluta röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Tips! Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod att sluta har en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du i slutändan röker, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, kommer du vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Om du är överväldigad av trangen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, kan du unna dig en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

TIPS! Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att sluta helt och hållet.

För att förhindra att du lämnar dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en journal eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel eller läser en bok.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Utveckla en lista över olika typer av belöningar beroende på vilken milstolpe du träffar för extra motivation. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. Detta kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

TIPS! Var motiverad med påminnelser. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På detta sätt och en rökig lukt kommer du inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Håll din motivation för att sluta tänka hela tiden. Det kan innebära att du stryker motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller bär smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinforum. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra med andra människor.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterade i att du röker. Ändra din rutin om det alltid medförde att du har en rök. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker rökningstriggarna du är van vid.

TIPS! Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; man kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att bli för ingenting.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden övning hjälper dig också att avvärja eventuell viktökning. Endorfinerna från viss utsträckning.

Med hjälp av de råd som presenteras här bör du få en bra start när du sparkar röksvanen för gott. Du förtjänar ett liv utan en beroende av tobak. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Belöningen för att sluta kommer att vara väsentlig, inklusive att se bättre ut och må bättre.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link