Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne som finns i cigaretter. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Se till att du har bra information om hur du går vidare för att få en bra chans att uppnå ditt mål.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Du kan också ta reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och stress av uttag.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Secondhand Smoke

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller gummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Inte bara kommer sluta röka att göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du börjar tänka att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Det här är ett effektivt sätt att försäkra dig om att du slutar helt.

Tänk alltid på din motivation. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Du kan också köpa dig ett smycke för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Dessutom kan personer som försöker sluta med dig förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Om du alltid haft en cigarett med ditt morgonkaffe eller på happy hour efter arbetet, försök ändra din rutin. Att dricka kaffe på väg till jobbet i bilen eller hitta en ny hangout förutom baren, ger dig chansen att minimera kända triggers och begär.

Använd "NOPE", inte en enda puff någonsin för din mantra. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör.

Sluta röka nu. Ställ inte in ett slutdatum för någon gång i framtiden, gör bara dagen din dag att sluta. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Detta lindrar också riskerna för begagnad rök, din familj och deras hälsa. Det här är huvudorsaken att avsluta.

Sluta röka

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Genom att använda några tips och tricks i den här artikeln kan du kanske lätta din kamp. Med denna användbara råd, i kombination med en stark insats, finns det ingen anledning till varför du inte kan sluta röka.Source link