Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Människor som röker är medvetna om att de behöver stanna. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? Det kan vara svårt för en icke-rökare att förstå hur svårt det är att sluta, och det är där ex-rökaren blir expert. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något ner, kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra en lista för dig själv kommer att göra detta.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Ersättningsbehandling

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Du kan bli överväldigad av begär. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Men du borde aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada på dig. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link