Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Så läs dessa tips för att se hur man startar processen att sluta röka. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

Kallt Turkiet

TIPS! Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en process.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Det finns vanligtvis många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar på vilket sätt som är mest effektiva för dem. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Siktmål

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja med en gång och gå. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Sluta röka

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Du kommer att kunna försäkra dig om dina återstående dagar och år, med vetskap om att rökning inte längre är något du behöver göra. Fördubba dig i dina ansträngningar genom att tillämpa de tips du har fått här.Source link