Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Varje rök vet att de borde sluta. Det är tveksamt att du kommer ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar för cigaretter. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har lyckats sluta – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas i din önskan om att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du går igenom taktila erfarenheter och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet, och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du har kämpat gång på gång med att sluta röka, överväg att planera ett avtal med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Det finns vanligtvis många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar på vilket sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Gör en lista för dig själv.

Få mycket stöd. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp är det bästa sättet att börja din resa. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt in. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

Tänk på hur du hanterar stress i ditt liv i förväg. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett. Om du har lagt fram en plan, är det lättare att hålla sig borta från cigaretter. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika trängsel att röka.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du rökning för dig. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

NEJ måste vara en del av din mantra. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängsel någonsin slår.

Om du ska sluta röka, kom ihåg att veckan man oundvikligen kommer vara den tuffaste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. Från den tiden kommer du oftast att lida av psykologiska begär. Den psykologiska missbruk är inte lätt att övervinna, men att du vet att du har passerat det värsta av det är en stor motivator för att motstå uppmaningen att hämta en rök.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, särskilt med tanke på att alla är medvetna om farorna med att röka. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd dessa idéer och anta hälsosamma vanor.

Försök inte sluta ensam. Samla en stödgrupp av rökfria vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Bara pratar med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka för att slutligen sluta.Source link