Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Det finns många fördelar som kommer att bero på ditt beslut att sluta röka. Kom ihåg dessa saker och samla hjälpsamma knep och tekniker, som liknar de saker du ser i den här guiden, för att hjälpa dig att sluta röka. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Sluta röka

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta.

Sluta röka ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Många gånger finns det ingen runt under sena kvällstimmar, vilket gör det lättare att smyga i ett par puffar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Du kommer naturligtvis att begära vissa livsmedel under rökning, så gör dig redo och ha hälsosamma alternativ till hands.Source link