Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är fruktansvärt för hälsan, har många människor en oerhört svår tid att sluta röka. Om du är ett av dessa personer innehåller den här artikeln tips som hjälper dig att sluta röka. Använd några idéer som du tror kan hjälpa dig att sluta röka.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Vila är viktigt när du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Försök inte själv det här. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Försök att inte röka så mycket. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Stoppa kall kalkon – det blir svårt, men värt det. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka lite hård. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Skapa själv en incitamentsplan. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Ta dig tid att göra en lista över de belöningar som du verkligen vill ha. Låt dig själv lova att du får en av dessa belöningar efter en vecka har gått, och sedan igen efter en månad har gått. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Sök support online. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Också andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du börjar minska på din tobaksbruk. Du förtjänar att leva ditt liv utan cigaretter. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Du kommer att belöna dig själv med ett hälsosammare, längre liv, för att inte tala om de pengar du ska spara när du slutar röka.Source link