Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Du behöver inte känna att du är instängd Använd i stället råden i den här artikeln för att hjälpa dig att starta din resa.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta . När du lägger på något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du vill ge in efter ett begär, lägg av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först rådgöra med din läkare.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Förhoppningsvis känns möjligheten att sluta röka permanent nu mer tillgänglig. Om du känner till en annan person som försöker sluta röka, dela den här informationen med dem!Source link