Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Att nikotin är beroendeframkallande är ett välkänt, vetenskapligt faktum. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Det är viktigt att samla information om rökavbrott för att få den bästa chansen att sluta.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

10 minuter

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om du fortfarande längtar efter en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Cravings kan ofta vara överväldigande. Du kan hjälpa till med cravingsna med hjälp av nikotinersättningsterapi. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Se till att inte inkorporera dessa produkter samtidigt som du röker, eftersom det kan vara förödande effekter.

Tips! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Support Group

Försök inte göra det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Tänk på att gå med i en supportgrupp i ditt område. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp kommer att ge dig extra incitament att förlora vanan.

TIPS! Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Om du verkligen bryr dig om din älskade, du borde sluta röka så fort du kan. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Avsluta kommer att göra både dig och de som du älskar friskare.

Klipp tillbaka innan du slutar. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök för att hjälpa dig att skära.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett din specifika strategi, kan du få en visuell påminnelse som hjälper dig att kämpa för striden att röka en cigarett.

Sluta röka

Det kan vara en smärta att sluta röka eftersom nikotin är en väldigt beroendeframkallande substans. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. De förslag du just har läst kan hjälpa dig på din resa. Genom att använda denna användbara råd kan du uppnå ditt mål att sluta röka.Source link