Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, hörs många av dessa klagomål av det faktum att få personer vet hur Att göra det framgångsrikt. Precis som allt annat, ju mer informerade du är desto större är dina chanser att lyckas med. De tips som följer kommer att hjälpa dig att sparka din vana.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt för dig att sluta.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Om din läkare anser att det är lämpligt, kan de förskriva dig medicinsk hjälp med avsluta.

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Prova att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte falta om du har ett återfall i dom. Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. I stället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Håll bara sluta och gå längre varje gång och lär dig längs vägen. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska gå om att sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.Source link