Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som med många saker i livet, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. De tricks som beskrivs i den här artikeln erbjuder välbehövlig hjälp för alla som försöker sluta röka om de verkligen vill.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du vill röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket för att din tid kommer att vara spenderade att göra något annat.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka med hjälp av en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Att utveckla en ärlig lista över rökförbud och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att ta upp frågan skriftligt hjälper dig att se det tydligare.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Om du är en inomhusrökare, rengör din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller till och med ha på sig armband som påminner dig om dina avsikter.

Lungkapacitet

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kommer också att bidra till att avvärja en del av den sannolika viktökningen. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta röka. Det blir enkelt att sluta när du förstår vad som fungerar. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.

Det enda sättet att bli expert på Array är att lära sig så mycket som möjligt om detta ämne. Ta den här kunskapen om och börja sätta den i aktion. Du kommer att göra det bra om du använder informationen som beskrivits här.Source link