Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Många vill sluta, men få gör faktiskt. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Efter detta använder du allt som du lär dig varje dag, för att hjälpa dig att sluta för resten av ditt liv.

Sluta röka

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

TIPS! Om du plötsligt blir uppmanad att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar, kanske du upptäcker att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Sluta röka för din älskade hälsa. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Inte bara kommer sluta röka att göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Det kommer avsevärt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Det är viktigt att vara optimistisk om processen att sluta röka. inse att du inte behöver röka och att du blir friskare som ett resultat. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link