Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar någon som gör det och de som finns omkring dig. Du kan utveckla emfysem, hjärtinfarkt eller lider av hjärtattack. Den andra handen röker också. Det här är bara några av anledningarna till att sluta är så mycket viktigt. Artikeln kommer att ge dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta försöka sluta.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp dig. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Du kan uppleva stora stressnivåer genom att träna. Om du inte tränar kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden . Om så inte är fallet, upprepa processen så ofta du behöver.

Nikotinutbyte

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Ta en dag i taget när du slutar röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. När du är fast besluten att sluta på kort sikt, kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna sig som en cigarett . Till exempel, om dina utlösare inkluderar att röka under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem.

Du kanske vill tänka på att du ska byta ut nikotin. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa dig att hantera begären. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det genom. De flesta misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Ditt åtagande att sluta måste vara underbyggt av alla de skäl du har för att sluta börja.

Tips! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Titta på dina vänner och familjer för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

Till exempel, när du fullbordar din första rökfria vecka, kan du unna dig en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutar. Detta kommer att hjälpa dig på vägen för att stoppa din rökuppehållsresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en tid att skära ner på att röka.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

TIPS! Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Planera i förväg hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar belysa när de känner sig stressade. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

Rökare har en väsentligt större risk för ett antal farliga medicinska tillstånd. Det finns farliga hälsorisker kopplade till rökning, med de största som är lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Den begagnade rök som genereras är också ganska farlig och påverkar alla omkring dig. Genom att använda tipsen från ovanstående artikel hittar du framgång när du slutar röka.

Förhoppningsvis efter att ha läst all information här vet du allt du behöver veta om Array. Börja omedelbart genom att tillämpa denna kvalitetsinformation. Fortsätt lära dig ännu mer, men använd det du har lärt dig här för att lyckas. Innan länge är du säker på att se önskade resultat.Source link