Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Många inser att rökning inte är bra, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta sluta.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortfarande väljer att röka det cigarett, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Övning kan ge en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du är out of shape eller dålig hälsa, börja långsamt med några promenader. Tal med en läkare innan du börjar träna.

Sluta röka

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är runt för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som du kan uppleva.

Om du inte kan sluta kall kalkon får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Nikotinutbyteterapi

TIPS! Betala din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller irritabel. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, till exempel. Försök hitta någonting för att tänka på distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska göra det. människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg de många anledningarna som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Om du rökning hemma, inne i ditt hus så det inte luktar av rök. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta gör ditt hus lukta rent och friskt, och frånvaron av lukt av cigaretter hjälper dig att undvika påminna om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Du måste hitta sätt att ha hög motivation hela tiden. Du kan tycka att det är bra att skriva inspirerande citat i din planerare, eller ha ett smycke som representerar dina mål.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du eliminerar nikotin från din kropp, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva kan det vara lättare att ha den här kunskapen bakom sig själv. Det gör det lättare att klara.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra din engagemang starkt och säkert. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla den rätta mentala inställningen och helt enkelt avgå till att ge upp.

Ta bort alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att ta bort rökens lukt. Att göra dessa saker kommer att göra det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Som du just har upptäckt är sparkar vanan vanligtvis helt genomförbar. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Att göra detta och använda råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.

Ju mer du lär dig om Array, desto bättre blir du. Titta på den här artikeln om ett par gånger för att få en riktigt bra förståelse. När du har behärskat dessa tekniker fortsätter du att lära dig mer om.Source link