Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Som rökare tror du förmodligen att du slutar en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Läs vidare för mer råd och dela i sin expertis.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.Source link