Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Det här är stressiga tider i världen, och eftersom stress kan utlösa en uppmaning att röka kan det vara svårare att sluta nu än någonsin. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Den här artikeln kan hjälpa!

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

Börja träna hemma eller gå med i lokalt gym, för att hålla dig sysselsatt och förhindra dig från att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du vill sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det här kan vara knäppet i rätt riktning du måste sluta röka.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Sluta röka

Nu är det dags att sluta röka. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

Du kan göra dina ansträngningar för att sluta röka lite lättare genom att bli av med saker som påminner dig om att röka. Kasta ut eller ge bort alla dina tändare och askkoppar. Du bör också tvätta dina kläder och djup rengöra dina möbler och mattor för att ta bort eventuell återstående lukt av rök. Detta kommer att hjälpa dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, bör du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Om du finner din viljestyrka blekna och du är på väg att nå en cigarett, ring någon för support. Oavsett om det är en vän eller en familjemedlem, nå ut och dela dina känslor av frestelse. Detta hjälper till att distrahera dig, liksom påminner dig om att du inte är ensam.

Lista de motivativa faktorerna som gör att du vill sparka rökningens vana. När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, ta ut denna lista och läs den för att motivera dig själv.

Om en oral fixering är en stor del av din rökberoende, hitta andra sätt att hålla din mun upptagen. Några bra knep att stimulera din mun på andra sätt skulle vara att tugga tuggummi eller suga på hårt godis när du befinner dig som vill ha en cigarett. Andra använder elektroniska cigaretter, som efterliknar rökning, och ger något att hålla i handen också.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Föreställ dig hur mycket ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Efter att du läst den här hjälpsamma artikeln borde du nu känna dig extremt optimistisk om att sluta röka en gång för alla. Dela din kunskap och erfarenhet med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link